Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsvlees met melk - arrosto al latte
- Ingrediënten:
- bloem, boter, melk, olijfolie, peper, uitgebeende kalfsborst en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | cayennepeper, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gruyère, kaas, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Polpo:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.: