Recept uit Koken voor elke dag:
Oesters in een korstgebakje met cantharellen
- Ingrediënten:
- bladerdeegbakjes, bloem, cantharellen, groentebouillon, kervel, melk, oesters, peper, room, sjalotje, vetstof en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, boter, bouillon, citroensap, crème fraîche, dille, ei, eidooier, eiwit, frituurolie, gaar vlees, kip, knoflook, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, prei, slagroom, sojasaus, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Miss Fromage:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto: