Recept uit Turquoise:
Pide (Turks platbrood)
- Ingrediënten:
- durum tarwemeel, gedroogde gist, ijswater, kristalsuiker, melk, nigellazaad, olijfolie en sesamzaad
- Keuken:
- Turks / Maleisisch
- Soort:
- brood en broodgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boekweitmeel, boter, durum tarwemeel, ei, eidooier, gehakt, gist, honing, kaneel, kaneelpoeder, kleurstof, meel, olie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, volle melk, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turquoise:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Picknick / brunch / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Elzas:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Snack of tussendoortje uit Mediterraneo:
Recept uit Istanbul: