Recept uit De kunst van het koken:
Vinaigrette à la crème - Zure roomsaus
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, dragon, eidooier, kervel, peterselie, pimpernel, slagroom, vinaigrette en zure room
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vinaigrette / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bloem, boter, dille, droge witte wijn, ei, eidooier, groene kruiden, knoflook, kookvocht van vis, kruiden, mayonaise, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, room, sjalot, tijm, tongfilet gepocheerd in witte wijn, truffel, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: