Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, dragon, ei, groene kruiden, knoflook, koriander, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koude keuken:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Het krokettenboek:
Recept uit De kunst van het koken: