Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Pasta met sous-vide ossenstaart
- Ingrediënten:
- jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, pappardelle, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bacon, bloem, boter, fond, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurierblad, mager rundvlees, olie, olijfolie, oregano, peper, reuzel, rode wijn, rundvlees, spek, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: