Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, ei, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, koriander, kruiden, munt, olie, paprika, peper, tijm, tomaat, ui, water, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Bonen!:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit Keet Smakelijk:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Recept van I love food & wine: