48 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembloemkoolbonenbroodcitroensapcrème fraîcheeieidooierknoflookknolselderijkruidenolieolijfolieparmezaanse kaaspeperrundergehaktslagroomsuikeruizout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Ingrediënten:
bloem, boter, boter, brood, broodjes, deeg, gist, ijswater, kaas, karnemelk, knoflook, kruiden, water, meel, platbrood, popcorn, slagroom, tarwebloem, gedroogde gist, vet, volle yoghurt, water, wei, yoghurt, zelfrijzend bakmeel, zout, zoutvlokken en zure room

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Ingrediënten:
bloem, boter, boter, brood, broodjes, deeg, gist, ijswater, kaas, karnemelk, knoflook, kruiden, water, meel, platbrood, popcorn, slagroom, tarwebloem, gedroogde gist, vet, volle yoghurt, water, wei, yoghurt, zelfrijzend bakmeel, zout, zoutvlokken en zure room

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Stevige rundersaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, beenmerg, bieslook, bladpeterselie, boter, citroensap, dijonmosterd, dragon, gemberpoeder, peper, runderbouillon, sherryazijn, sjalotten, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Gevulde kip met citroenmelisse

Ingrediënten:
bieslook, boter, cantharellen, citroenblad, citroenmelisse, citroensap, dragon, eekhoorntjesbrood, gerookt buikspek, gevogelteglace, kip, peterselie, sjalot, slagroom, water, zachte witte kaas, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ragout de veau, printanier - Kalfsstoofschotel met worteltjes, uien, nieuwe aardappelen en groene erwtjes

Ingrediënten:
basilicum, beurre manié, bieslook, bloem, boter, bruine kalfsfond, champignons, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, erwtjes, fond, kalfsstoofvlees, kippenbouillon, kippenfond, kleine witte uitjes, laurier, nieuwe aardappelen, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / bouillon
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Recept uit Eten met z'n allen:

Hollandaisesaus

Ingrediënten:
boter, eidooier, eierdooiers, eiwitten, boter, water, kruiden, laurierblaadje, peperkorrels, peterselie, citroensap, wittewijnazijn en 
zout en peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Kaneel rolletjes

Ingrediënten:
amandelmeel, bieslook, eidooier, ei, eieren, eigeel, eiwit, gebroken lijnzaad, honing, kaneel, kokosmelk, water, krenten, kruiden, lijnzaad, mosterd, roomboter, speculaaskruiden en water

Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Knoflookbroodjes met kruiden

Ingrediënten:
droge gist, boter, kruiden, olijfolie, semolina, tarwebloem, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Kip Kerrie

Ingrediënten:
allesbinder, ui, kerrie, kipfilet, kippenbouillon, kookroom light, kruiden, marsala, sambal, knoflook, boter en water

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Kip Kerrie

Ingrediënten:
allesbinder, ui, kerrie, kipfilet, kippenbouillon, kookroom light, kruiden, marsala, sambal, knoflook, boter en water

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Bijgerecht uit Kooktechnieken:

Schupfnudeln

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, bruine boter, ei, kruiden, parmezaanse kaas, water en zout

Keuken:
Oostenrijks / Midden-europees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Tarfist uit Fez

Ingrediënten:
amandelen, boter, broodkruim, honing, kaneel, kruiden, kruidnagel, saffraan, spijknardus, suiker en water

Keuken:
Mediterraans / Noord-Afrikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:

Soft shell crabs bakken

Ingrediënten:
augurk, bloem, boter, citroen, kruiden, mayonaise, peper, soft-shell crabs, soft shell krab, tartaarsaus, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Auberginesoep

Ingrediënten:
aardappel, aubergines, boter, knoflookpuree, kruiden, spek, ui, verse peterselie, water, wortelen en zout

Haal meer recepten op...