Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Puree de pommes de terre à l'ail - Aardappelpuree met knoflook
- Ingrediënten:
- aardappelen, bloem, boter, knoflook, melk, peper, peterselie, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, ei, gruyère, kervel, kruidnagel, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, tijm, ui, witte peper, witte wijn |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van De Hippe Vegetarier: