203 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloemkoolcitroensapcourgetteeifruitgroenteknoflookolieolijfoliepaprikapeperspecerijentomaatuivetvleeswaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruiden-minestrone

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, basilicum, bleekselderij, boerenkool, courgette, gedroogde bonen, groentebouillon, knolraap, marjoraan, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastinaak, peterselie, rozemarijn, sperziebonen, tomaat uit blik, ui, winterpompoen, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Top 5: recepten met bleekselderij

Ingrediënten:
avocado, bleekselderij, boerenkool, bruine rijst, chili, eiwitten, grapefruit, groene appel, groenten, lente-ui, lever, mayonaise, noedels, paprika, peterselie, pinda, radijs, rozijnen, sinaasappel, tomaat, tonic, kruiden, vet, walnoten en witlof

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Bleekselderij & boerenkoolsalade met pittige pindadressing

Ingrediënten:
appelazijn, azijn, water, basilicum, bleekselderij, boerenkool, bruine rijst, chili, chilipeper, dressing, eiwitten, gehakt, groenten, koriander, honing, knoflook, kokosazijn, kokosolie, kruiden, limoen, maple syrup, noedels, olie, pinda, pinda’s, rijstazijn, rode peper, sesamolie, sojasaus, bleekselderij en kruiden

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Pizza van zoete aardappel

Ingrediënten:
aubergine, bakpoeder, bloemkool, broccoli, cherrytomaatjes, courgette, deeg, ei, groente, groenten, havermout, meel, olijfolie, oregano, peper en zout, rucola, tijm, bakpoeder, tomaten, ui, kruiden en zoete aardappel

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Groentebouillon

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, courgette, knoflook en wortelui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, courgette, diepvrieserwtjes, doorregen spek, kippenbouillon, kippenpoten, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, stellette, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Milanese minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, doperwten, knoflook, langkorrelige rijst, lardo, olijfolie, parmezaanse kaas, bladpeterselie, salie, savooiekool, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Minestrone Voor Kouwe Klauwen

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bladkool, bleekselderij, chilivlokken, citroensap, groene kool, groentebouillon, knoflook, korte pasta, laurier, olijfolie, peper, peterselie, raapje, rode wijnazijn, rozemarijn, tomaat in blik, ui, wortel, zout en zwarte linzen

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Minestrone alla genovese

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, courgette, ditalini, doperwten, gedroogde borlottibonen, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kool, pancetta, parmezaanse kaas, pesto, reuzel, snijbonen, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, verse basilicum, verse peterselie, verse salieblaadjes en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Magere kapoen - cappon magro

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, artisjokken, azijn, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broodje, citroensap, ei, eierdooier, gamba's, groene olijven, kappertjes, knoflook, kruidenbouillon, langoest, olijfolie, paddestoelen in olie, pijnboompitten, poon, schorseneer, sperziebonen, verse basilicum, verse peterselie, wortel, zeevruchten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Milanese minestrone - minestrone alla milanese

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, borlottibonen, buikspek, courgette, doperwten, knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, savooiekool, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

4 x vegetarische Mediterrane Mezzes

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bleekselderij, courgette, peterselie, geitenkaas, gele courgette, gerookt paprikapoeder, groene courgette, groene kruiden, groenten, kerrie, komkommer, krieltjes, kruiden, paprika, paprikapoeder, peper en zout, peterselie, ras el hanout, rucola, wijn en wortel

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomaten-groentesaus

Ingrediënten:
artisjokhart, aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, extra vierge-olijfolie, gegrilde paprika, groenten, paddenstoel, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pompoen, tomaten uit blik, ui, venkel, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jodi Leunissen

Recept van Blik in de Keuken:

Kikkererwtensoep met vis

Ingrediënten:
bleekselderij, kikkererwten, peterselie, groente, groentebouillon, kruiden, peterselie, sjalotjes, bleekselderij, rozemarijn, knoflook, water, winterpeen, witvis en wortel

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gepureerde tuinbonen: 10 toevoegingen

Ingrediënten:
aardappel, bladgroenten, bleekselderij, bloemkool, broccoli, citroensap, citroenschil, feta, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, tuinbonen, ui, kruiden, winterwortel en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Homemade groentebouillonpasta

Ingrediënten:
bleekselderij, basilicum, bladpeterselie, groentebouillon, groenten, zout, knolselderij, kruiden, pasta, knoflook, tomaten, uien, venkel, venkelknol, wortel, wortels, zongedroogde tomaatjes, zongedroogde tomaten en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Minestrone uit Ollolai

Ingrediënten:
aardappels, basilicum, bladpeterselie, erwten, gedroogde pasta, groenten, olijfolie, pecorino, sperziebonen, bleekselderij, knoflook, tomaten, ui en wortelen

Haal meer recepten op...