Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, knoflook, lamsgehakt, mager rundergehakt, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rode paprika, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Eten in Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Brindisa:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Brindisa:
Snack of tussendoortje uit Toprecepten voor de sifon:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken: