Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Omelet met tonijn (1825)
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, citroensap, ei, karperhom, peterselie, sjalot, tonijn, water en zout
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, dragon, dressing, extra vierge olijfolie, geitenkaas, knoflook, kruiden, munt, olie, olijfolie, peper, salie, sojasaus, suiker, ui, witte peper, zachte geitenkaas, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht uit NAJAT:
Diner / voorgerecht uit NAJAT:
Recept uit NAJAT:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier: