Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit Speisekammer:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / lunch / avondmaal uit Noedels:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel: