Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Brandade de Morue - Stokvis
- Ingrediënten:
- broodcroutons, citroensap, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, stokvis en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, witte peper, witte wijn, zeezout, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Smakelijke salades:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje: