Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Haricots verts à la crème - Sperziebonen met room
- Ingrediënten:
- bonenkruid, boter, dragon, peper, peterselie, slagroom, sperziebonen, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, kervel, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, prei, sjalot, slagroom, ui, witte peper, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag: