Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroensap, courgette, ei, graan, groente, kaneel, knoflook, kruiden, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, pompoen, room, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, ui, wilde rijst, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Toscane:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: