452 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroendragondroge witte wijneigroentebouillonknoflookmuntoliepepersuikertijmtomaatwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Peterselie-kruidensalade

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, honing, lente-ui, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Ui gestoofd in olie

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:

Focaccia met appel en ui

Ingrediënten:
appel, balsamicoazijn, chilipepervlokken, citroensap, knoflook, melkvervanger, olijfolie, peterselie, pizzadeeg, rozemarijn, tijm en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Quinoa met courgettes en ui

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, courgette, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, pijnboompitjes, quinoa, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Inktvis met ui - sepio con cebolla

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pijlinktvissen, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Bijgerecht uit Vegeterranean:

Salade met maïs en appel

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladpeterselie, citroensap, extra vergine olijfolie, granny smith, maïskolf, rode wijnazijn, sjalot en tabasco

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Snelle citroenmarinade

Ingrediënten:
citroensap, laurier, olijfolie, peper, bladpeterselie, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:

Gegratineerde mosselen

Ingrediënten:
broodkruimels, citroensap, knoflook, mosselen, olijfolie, peterselie, piri piri poeder, sjalot en witte wijn

Keuken:
Portugees
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Salade van zwarte oogbonen

Ingrediënten:
citroensap, groene paprika, knoflook, olijfolie, peterselie, piri piri poeder, rode paprika, rode wijnazijn, sjalot en zwarte oogbonen

Keuken:
Portugees
Soort:
salade
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Bijgerecht uit Nopi:

Gekneusde aardperen met dragon

Ingrediënten:
aardperen, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, groentebouillon, grof zeezout, knoflook, olijfolie, peterselie, sjalot en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met garnalen en artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, bladpeterselie, bleekselderij, bottarga, citroensap, garnaal, olijfolie, sjalot, spaghetti, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Basis bonensla

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde bonen, linzen, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, sjalot, spliterwten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...