Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Mosselen a la mariniere
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, knoflook, mosselen, peper, peterselie, ui, water en witte wijn
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, arachideolie, azijn, boter, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, foelie, gember, kerriepoeder, korianderkorrels, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterseliestelen, prei, tijm, tomaat, ui, wortel, zoete ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: