Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, cayennepeper, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes: