Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroenrasp, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De Dikke van Dam:
Lunch uit Hoe te eten:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken: