Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Vlugge dauphinois
- Ingrediënten:
- ansjovis in olie, knoflook, laurier, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rode ui, slagroom, tijm en vastkokende aardappel
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, brood, ei, honing, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, specerijen, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek: