Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Gevulde courgettes
- Ingrediënten:
- courgette, italiaanse saucijsen, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rundergehakt, slagroom en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, ei, ketjap manis, laurier, mager rundergehakt, melk, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, vlees, water, worcestersaus, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Brindisa:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Down to earth:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Keukenlab:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog: