Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Koolrolletjes
- Ingrediënten:
- boter, ei, gaar vlees, knoflook, luganega, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, savooiekool en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, curry, ei, eidooier, gehakt, half-om-halfgehakt, kalfsgehakt, ketjap, melk, olijfolie, peper, peterselie, rundergehakt, sjalot, specerijen, suiker, tijm, ui, vet, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: