Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bloemkool, broccoli, citroensap, ei, groentebouillon, kaas, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Home Made winter:
Recept van Okoko recepten:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit delicious. magazine - 2014-01:
Bijgerecht uit De herenkookclub:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Keukenlab:
Diner / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: