Recept uit De Urban Cook:
Gewokte Mosselen Met Citroenblaadjes, Gember & Knoflook
- Ingrediënten:
- aardappelzetmeel, arachideolie, djeroek poeroet, gember, groentebouillon, knoflook, koriander, limoen, rode sjalot, suiker, vissaus en zeeuwse mosselen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, limoensap, maïzena, olie, olijfolie, peper, rode paprika, sambal oelek, sesamolie, sjalot, sojasaus, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit NAJAT:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Smaak van china:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: