Recept uit De pastabijbel:
Garganelli met asperges en room
- Ingrediënten:
- boter, garganelli, kruiden, jonge asperges, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, witte wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groene kruiden, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, peterselie, sjalot, slagroom, specerijen, suiker, tijm, truffel, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner uit De dikke vegetariër:
Lunch uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / lunch uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Ontbijt uit Lekkere recepten van het land:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: