Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, brood, ei, gedroogde oregano, gehakt, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, suiker, tomaat, tomatensaus, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Gemüse! :