Recept uit De pastabijbel:
Tortellini met ham
- Ingrediënten:
- gekookte ham, gezeefde pomodori uit blik, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, tortellini alla carne, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, fruit, gekookte ham, groente, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tijm, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro: