Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, brood, bruine suiker, citroensap, ham, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva: