Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Koffiesteak
- Ingrediënten:
- boter, espresso, grof zout, knoflook, laurier, olijfolie, room en tournedos
- Keuken:
- Portugees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge port, droge witte vermouth, fond, kalfsbotten, kaneelstokje, knoflook, komijn, laurierblad, maïzena, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: