Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, arachideolie, bleekselderij, boter, champignon, citroensap, cognac, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, tomatenpuree, ui, winterpeen, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Cajun koken:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more: