107 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebruine basterdsuikereiketjap benteng manisketjap maniskorianderkurkumalaoslimoensapolieolijfoliepepersambal oelektomaatuiwaterwortelzoete indonesische sojasauszonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Varkenscurry met ingemaakte knoflook

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, gember, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kokosroom, kurkuma, limoenschil, suiker, thaise rode currypasta, thaise vissaus en varkenslap

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis in een pakje I - pepesan ikan I

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, bananenblad, bruine suiker, citroensap, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, makreel, sambal oelek, verse haring, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Kansas City BBQ Sauce

Ingrediënten:
bruine suiker, cayennepeper, chilipoeder, citroensap, gember, groene thaise chilipeper, heinz ketchup, knoflookpoeder, komijnpoeder, mosterdpoeder, tomatenpasta, uienpoeder, water, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / voorgerecht uit Baru Belanda:

Sambal goreng udang peteh de luxe- Sambal goreng van garnalen en petehbonen

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroensap, eetbare bloemblaadjes, fijn zeezout, garnalenpasta, gemberwortel, javaanse suiker, knoflook, kokosmelk, kokosolie, laoswortel, minipaksoi, notenolie, passievruchtensap, passievruchtschil, petehbonen, rode chilipepers, salamblaadjes, sjalot, tamarinde, tijgergarnalen, tomaten, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Spinaziesalade met koolvisfilet

Ingrediënten:
bloem, citroensap, gember, kerstomaat, knoflook, koolvisfilet, olijfolie, sesamzaad, sojasaus, spinaziesalade en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vis
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch / avondmaal uit Noedels:

Noedels met kippenvleugeltjes

Ingrediënten:
citroensap, donkere sojasaus, gedroogde eiernoedels, gemberwortel, kippenbouillon, kippenvleugels, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, pinda-olie, suiker, tomatenketchup, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis op Balinese wijze 2 - ikan bali 2

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, grietfilets, ketjap benteng manis, knoflook, laos, limoensap, sambal trassi, tarbotfilet, tongfilet, ui, zeevisfilet, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Rundvlees met rode pepers 1 - gangsa 1

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, djinten, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene spaanse peper, ketoembar, knoflook, limoensap, rode spaanse peper, runderlappen, trassi, verse komijn, verse koriander, voorjaarsui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Apfel-Birnen-Chutney - Cutney van appels en peren

Ingrediënten:
appel, appelazijn, chilivlokken, citroenrasp, citroensap, gember, kaneel, knoflook, kruidnagelpoeder, peer, poedersuiker, rozijnen, witte mosterdzaadjes en zout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / fruit / inmaak / chutney
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Rundvleessaté

Ingrediënten:
anijspoeder, arachideolie, bruine suiker, citroengras, citroensap, gember, gemberwortel, honing, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, korianderpoeder, kurkuma, lichte sojasaus, pindakaas, runderbiefstuk, runderlende, sjalot, sojasaus, tabasco en water

Keuken:
Aziatisch / Zuid-Oostazië
Soort:
barbecue/grill / rundvlees
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Spinaziesalade met gebakken tofu

Ingrediënten:
bloem, citroensap, gemberwortel, kerstomaat, knoflook, lichte sojasaus, olijfolie, spinaziesalade, suiker, tofu, wit sesamzaad en zwart sesamzaad

Keuken:
Oosters
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Zoetzure saus met paprika's

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, groene paprika, kerrie djawa, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, maïzena, milde kerrie, rode paprika, sambal oelek, ui en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus / warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Eend in gekruide kokossaus - goelai itik

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, djahé, dunne kokosmelk, gedroogde kokos, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene spaanse peper, kerrie, kerrie djawa, klapper, knoflook, limoensap, rode spaanse peper, sambal oelek, tamme eend, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Haal meer recepten op...