Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Mayonaise met witte wijn en sjalotten (mousquetairesaus)
- Ingrediënten:
- cayennepeper, mayonaise, sjalot, wijn en witte peper
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: