Recept uit De kunst van het koken:
Sauce suprême pimenté - Saus van witte wijn en paprika
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, citroensap, kookvocht van kip, rode paprika uit pot, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, cognac, crème fraîche, dille, ei, eidooier, garam masala, knoflook, kokosmelk, mayonaise, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, slagroom, ui, water, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept van De Hippe Vegetarier: