125 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapgemberknoflookkomkommerkoolkruidenolijfoliepeperpeterseliepreisuikertaugétomaatvetvleeswaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes met groente

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, ei, groente, kruimige aardappel, melk, olijfolie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Thaise stoofpot met ei

Ingrediënten:
arachideolie, djeroek poeroetblaadjes, ei, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, laoswortel, lente ui, rietsuiker, rode currypasta, rode paprika, sereh, sperziebonen, taugé, thaise vissaus, witte kool en zonnebloemolie

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Gevulde kool met een vulling van rundvlees en ham

Ingrediënten:
broodkruim, bruine fond, ei, ganzenvet, gekookte ham, groente, knoflook, kookvocht van kool, mager gerookt spek, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, saus bij gevulde kool, savooiekool, slagroom, tijm, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Woksoep met Hollandse groenten

Ingrediënten:
bakolie, ei, eiermie, groente, kecap asin, ketoembar, knoflook, peper, rode tabasco, runderbouillon, rundergehakt, trostomaat, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Eirol met aziatische groente

Ingrediënten:
arachideolie, bladspinazie, bleekselderij, bloem, chilipeper, ei, gember, knoflook, korianderblaadjes, lente-ui, olie, rijstwijnazijn, sesamzaad, sojasaus, suiker, taugé, tofu, ui, witte kool, wortel en zoete thaise chilisaus

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Rauwe groenten - crudités

Ingrediënten:
azijn, dijonmosterd, ei, groenten, komkommer, mayonaise, olijfolie, radijs, rode biet, selderij, tomaat, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gevulde groenten uit de Airfryer

Ingrediënten:
aubergine, baharat, bieslook, biet, tijm, courgette, eieren, feta, flespompoen, gehakt, groenten, kastanjechampignons, kruiden, noten, olie, paddenstoelen, paprika, peper en zout, pompoen, portobello, quinoa, rode biet, rode quinoa, spinazie, tomaat, tomaten, water, zachte geitenkaas en zwarte olijven

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde groente anders gepaneerd

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, noten, kokosnootvruchtvlees, graankorrels, groente, grutten, havermout, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Saffraan-lasagne van geroosterde groente

Ingrediënten:
basilicum, bloem, broccoli, cherrytomaten, chilipeper, courgette, eieren, groente, groenten, harde bloem, rode ui, knoflook, lasagne, water, olijfolie, oregano, paprika, pasta, pastadeeg, peterselie, puntpaprika, saffraan, tomaten, uien, zout en 
zout en peper

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde koolrolletjes uit Surabaya - ikan dan kol dari Surabaya

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, groene kool, kabeljauwfilet, kippenvlees, knoflook, laos, limoensap, rundvlees, sambal oelek, savooiekool, ui, witte kool, zeevisfilet en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / groente / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groentegerecht met ei en pindasaus - gado-gado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, gele kool, goela djawa, groene kool, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:

Eieren en tomaten in sojasaus - pindang telor dan tomat

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberwortel, goela djawa, groente, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, margarine, sambal trassi, tomaat, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gebakken mie met vlees en groenten - pancit guisado

Ingrediënten:
arachideolie, chinese eiermie, chinese kool, ei, eiermie, ketjap benteng asin, kippenbout, kippenvlees, lichte sojasaus, olie, rundergehakt, tomaat, ui, varkensgehakt, verse garnalen, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Filipijns
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Poolse pierogi

Ingrediënten:
bakpoeder, belegen cheddar, belegen goudse kaas, bieslook, bloem, boter, citroen, ei, karwijzaad, kruimige aardappels, olijfolie, ui, witte kool, wittewijnazijn en zure room

Keuken:
Pools
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg! 2 notities

Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Filotaart met courgette en rijst

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cheddar, courgette, dille, ei, filodeeg, groente, harde geitenkaas, olijfolie, rode ui, witte langkorrelrijst, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Haal meer recepten op...