Recept uit De pastabijbel:
Garganelli met asperges en room
- Ingrediënten:
- boter, garganelli, kruiden, jonge asperges, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, witte wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, groene kruiden, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koude keuken:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Ontbijt uit Lekkere recepten van het land: