195 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapcrème fraîcheeieidooiergroene kruidenknoflookkruidenmelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliesjalotslagroomsuikertijmtuinkruidenuiwaterwitte wijnzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Garganelli met asperges en room

Ingrediënten:
boter, garganelli, kruiden, jonge asperges, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Zalmcrème met avocado

Ingrediënten:
avocado, bieslook, citroen, dille, dragon, garnalen, gerookte zalm, knoflook, peper, peterselie, room, sjalotje, yoghurt en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Frankfurter groene saus

Ingrediënten:
azijn, bernagie, bieslook, dille, dragon, eidooier, kervel, olie, peper, peterselie, pimpernel, suiker, yoghurt, zout, zure room en zuring

Keuken:
Duits
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:

Grünkernsuppe - Speltsoep

Ingrediënten:
bieslook, boter, bruin brood, dille, dragon, gemalen spelt, gevogeltefond, knolselderij, nootmuskaat, peper, peterselie, pimpernel, prei, room, sojasaus, ui, vleesfond, witbrood, worcestershiresaus, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Romige kruidendressing

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bosui, crème fraîche, dille, dragon, extra vierge-olijfolie, kervel, knoflook, koriander, peterselie, rodewijnazijn, sjalot, slagroom, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Krabmousse met gemarineerde tomaten

Ingrediënten:
augurk, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, gedroogde oregano, gelatine, gladde mosterd, kappertjes, kervel, ketjap, knoflook, kristalsuiker, mayonaise, noordzeekrabvlees, olijfolie, poedersuiker, romatomaat, slagroom, sojaolie, tomatenketchup, visfond, vleestomaat en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Krabballetjes met limoen-yoghurtmayonaise

Ingrediënten:
broodkruim, eiwit, kabeljauwfilet, krabvlees, limoensap, limoenschil, mayonaise, peper, slagroom, tongfilet, verse bieslook, verse dille, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wijtingfilet, witvisfilet, yoghurt en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Groene kruidenkwark

Ingrediënten:
cayennepeper, groene kruiden, kwark, melk, room en selderijzout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Fondue erotique

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, champagne, gruyère, maïzena, nootmuskaat, room, stokbrood, verse tuinkruiden, witte peper, wodka en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:

Mosterdsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, gladde mosterd, groene kruiden, grove mosterd, kipfilet, kippenbouillon, prei, room en knoflook

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Haal meer recepten op...