14 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovis uit blikazijnbieslookbotercitroenraspdijonmosterddilledroge witte wijneieidooierkervelknoflookkruidenlente-uiolieolijfoliepeterseliesuikeruiwaterwijnazijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Kruidensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, dragon, eidooier, kervel, koffieroom, mosterd, peper, peterselie, room, sjalot en zout

Keuken:
Brits
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Stevige rundersaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, beenmerg, bieslook, bladpeterselie, boter, citroensap, dijonmosterd, dragon, gemberpoeder, peper, runderbouillon, sherryazijn, sjalotten, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Recept uit Wat je vér haalt is lekker:

Saus Vinaigrette

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, kappertjes, kervel, knoflook, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, rode wijnazijn, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Insalata di patate

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, citroensap, dragon, gevulde olijven, groene paprika, knoflook, mosterd, olijfolie, rode paprika, sla, suiker, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratenes Doradenfilet auf Bohnengemüse mit Sardellen-Kapernjoghurt / Gebakken goudbrasemfilet op bonen met ansjovis-kappertjesyoghurt

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, boter, chilipoeder, citroenrasp, citroensap, dijonmosterd, dragon, gedroogd bonenkruid, gember, goudbrasemfilet, griekse yoghurt, groentebouillon, kappertjes, knoflook, laurier, natron, olijfolie, orientaalse groente- em soepkruiden, peper, peterselie, pimentkorrels, sinaasappelrasp, suiker, tomaat, ui, zout en zwarte oogbonen

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vis