Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gegrilde oesters met selderij
- Ingrediënten:
- appel, boter, champignons, oesters, room, selderij, selderijblad en spek
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroen, crème fraîche, fruit, knoflook, laurier, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, ui, vis, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Oh My Dish:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: