Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, fruit, gember, knoflook, koriander, olie, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, plantaardige olie, sjalot, suiker, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Bijgerecht uit 52 Soepen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Asperges:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit I love groente:
Snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit Provence: