Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, ei, gember, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, koriander, kruiden, laos, olie, peper, peterselie, pindakaas, plantaardige olie, prei, suiker, tomaat, ui, vruchtensap, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: