15 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebakpoederbloemige aardappelbotercitroencitroensapeieiwitfrituuroliekervelknoflookkruidenmelkolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieroomslagroomuizeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Snack of tussendoortje uit Honey & co:

Wortel-pompoenbeignets

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bieslook, citroensap, dragon, ei, flespompoen, gemalen kardemompeulen, mayonaise, plantaardige frituurolie, ui, volkorenbloem, wortel, zeezout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Crêpes parmentier met gemarineerde gerookte schelvis

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bloemige aardappel, citroen, crème fraîche, double cream, ei, eiwit, gerookte schelvis, koriander, melk, olijfolie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Aardappelblini's

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, bloem, boter, ei, gedroogde gist, melk, peper, slagroom en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gefrituurde balletjes garnalengehakt - perkedel oedang biasa

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bloem, broodkruim, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, eiwit, goela djawa, hollandse garnaal, knoflook, paneermeel, peper, verse bieslook, verse bladselderij, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Aardappelnoedels

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, eidooier, kruiden, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:

Hutspotkroket - Albert Kooij, 2006

Ingrediënten:
aardappelpuree, bieslook, bloem, ei, eiwit, frituurolie, groen paneermeel, paneermeel, peper, rookworst, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Nederlands