Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Goulasj
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, bouquet garni, paprikapoeder, reuzel, rundvlees, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Hongaars
- Soort:
- stoofgerecht / rundvlees / bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bouillon, ei, kip, knoflook, maïzena, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, peper, rode paprika, rundvlees, sojasaus, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: