167 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroensapeigroentekippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolieparmezaanse kaaspeterselieroomrozemarijntijmuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Aardappel-tomatenschotel

Ingrediënten:
aardappel, belegen kaas, bieflap, boter, olie, tijm, tomaat, ui, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gevulde aardappelen in folie

Ingrediënten:
aardappel, boter, kaas, knoflook, olie, ui, varkensgehakt, varkenslever, verse bieslook, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Biber ve domates dolmasi - Gevulde pepers en tomaten

Ingrediënten:
aardappelen, boter, droge rode wijn, groene pepers, kruizemunt, langkorrelrijst, mager rundgehakt, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, tomatenpuree, ui, vleestomaat en zwarte peper

Keuken:
Turks
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:

empanadas met aardappel en chorizo

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappelen, boter, chorizo, eigeel, komijn, margarine, melk, olijfolie, peper, gerookt paprikapoeder, rode paprika, ui, water en zout

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met varkensvlees en zoete aardappel

Ingrediënten:
aardappel, boter, hammetje, knoflook, limoensap, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, runderbouillon, tomaat, ui, voorbout van varken en zoete aardappel

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Ganzenborstfilet met aardappel-tuinkerspuree en vlierbessensaus

Ingrediënten:
aardappelen, balsamicoazijn, boter, ganzenbotten, ganzenfond, gerookte ganzenborstfilets, jeneverbessen, komijnzaadjes, korianderzaadjes, kruidnagels, laurierbladeren, melk, nootmuskaat, olie, peper, peperkorrels, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sausbinder, selderij, spitskool, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinkers, uien, vlierbessen, vlierbessensap, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Haal meer recepten op...