Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peterselie, room, rozemarijn, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Chickslovefood:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche: