24 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbieslookbleekselderijcitroeneigroentegroentebouillongruyèrekippenbouillonknoflookkomijnmelkolieolijfoliepeperpeterselierode linzenrunderbouillonsjalotslagroomsuikerwaterwitte peperwortelzwarte peperzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ragout de veau, printanier - Kalfsstoofschotel met worteltjes, uien, nieuwe aardappelen en groene erwtjes

Ingrediënten:
basilicum, beurre manié, bieslook, bloem, boter, bruine kalfsfond, champignons, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, erwtjes, fond, kalfsstoofvlees, kippenbouillon, kippenfond, kleine witte uitjes, laurier, nieuwe aardappelen, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / bouillon
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Ossenstraart, cavolo nero en puree

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, cavolo nero, kippenbouillon, knoflook, laurier, ossenstaart, peper, rode wijn, tijm, ui, volle melk, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Hartige insectenschijven

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chilisaus, citroensap, ei, gember, sla, knoflook, lente ui, limoensap, maïskorrels, meelwormen, oestersaus, paneermeel, rijstazijn, sesamolie, sjalot, vissaus, winterwortel, witte peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
insecten
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Bleekselderij met bechamel

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, groente, gruyère, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

'Geit in koffie' met chapati

Ingrediënten:
aardappelen, koriander, espresso, bloem, geitenschouder, gemberwortel, boter, groene chilipeper, kaneelstokje, kardemompeulen, korianderzaad, limoen, rode ui, steranijs, knoflook, kardemompoeder, tomaten, venkelzaad, winterpeen, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Moussaka

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bloem, boter, cheddar, dijonmosterd, eidooier, knoflook, melk, olie, peterselie, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
vlees
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Creamy Beetroot and Potatogratin with Wild Mushrooms - Romige biet met aardappelgratin en wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappelen, boter, cantharellen, dille, eekhoorntjesbrood, groentebouillon, grote parasolzwam, hete mosterd, honingzwam, karwijzaad, kastanjeboleet, keizeramaniet, lichte room, melk, mierikswortelsaus, oesterzwam, paarse schijnridderzwam, peterselie, plantaardige olie, shii-takes, sjalot, ui, voorgekookte bietjes, voorjaarspronkridder, weidechampignon, weidekringzwammen, wijnazijn, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Pools / Brits
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Schupfnudeln met rucola, rode uien en parmezaan

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, eieren, bloem, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode uien, rucola, zout en vastkokende aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Duitse keuken: apfelstrudel

Ingrediënten:
amandelschaafsel, appels, bloem, boter, bruine rum, citroen, deeg, zout, fijn zeezout, bloem, griesmeel, groente, klokhuis, kwark, lichte basterdsuiker, olie, boter, roomijs, rozijnen, rum, vruchtensap, slagroom, strudel, kaneel, kruidnagelpoeder, vanillesaus, water, zonnebloemolie en zuurkool

Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Zweedse gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, boter, broodkruim, cranberry's, ei, fijne kristalsuiker, havermoutvlokken, kipbouillontablet, olie, pimentpoeder, roomjus, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, ui, varkensgehakt, witte peper, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Zweeds
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Vegetarische pudding met uienjus

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, dijonmosterd, groente, groentebouillon, Groentebouilonblokje, guinness, olie, ui, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Foie de veau sauté - Gebakken kalfslever

Ingrediënten:
bloem, boter, coulis de tomate, groente, kalfslever, knoflookboter, kruidenboter, mosterdboter, olie, peper, peterselie, sauce à la italienne, sauce brune aux fines herbes, sauce crème à la moutarde, sauce robert, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Piccalilly-oliebollen

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, ei, gembersiroop, gist, groentemix, groenten, kaneelstokje, kruidnagel, kurkuma, laurierblad, melk, mosterd, mosterdpoeder, olie, sambal oelek, suiker, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige hapjes / groente / feestdagen
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Houdbare muffins maken (wecken)

Ingrediënten:
bakpoeder, basterdsuiker, beslag, bloem, boter, chutney, fruit, bloem, boter, boter, groente, havermout, jam, kaneel, karnemelk, zout, muffins, noten, olie, pistachenoten, soda, suiker, suiker, bakpoeder, kaneel, vet, water en zout