13 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloembouilloncitroencitroensapdijonmosterddoorregen spekdroge witte wijngroentekippenbouillonlamsschoudernootmuskaatolijfoliepeperpeterselierisottorijstrozemarijnsjalottijmuiwijnzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

De lekkerste stoofpot met pastakussentjes gevuld met aardappel en rucola

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Biefstuk met pepersaus

Ingrediënten:
aardappels, kippenbouillon, boter, olijfolie, room, rozemarijn, tijm, knoflook, uien, peper, witte wijn, wortels, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Recept uit Piri piri & sardientjes:

Posteleinsoep

Ingrediënten:
aardappel, boter, chourico worst, citroensap, grof zout, kaneelpoeder, knoflook, munt, olijfolie, postelein, rijst, ui, waterkers, witte wijn en wortel

Keuken:
Portugees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:

Basisrecept risotto bereiden

Ingrediënten:
boter, bouillon, groente, kaas, knoflook, olijfolie, risottorijst, ui, vlees, wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:

IN DE PAN

Ingrediënten:
bouillon, gerookte vis, groene kruiden, groente, ham, boter, peper, pittige kaas, risottorijst, knoflook, uien, witte wijn en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / risotto / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gevulde groene kool

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, broodkruim, citroensap, doorregen spek, ei, halfdroge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, peper, pijnboompitten, savooiekool, sjalot, tomaat, ui, varkensworst, verse gemengde kruiden, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Daube Provençale - Provencaalse lamstoof

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, lamnek met bot, lamsbouillon, lamsschouder, mager spek, olijfolie, peper, bladpeterselie, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Winterse stoofschotel met dumplings

Ingrediënten:
aardappel, babywortels, bakpoeder, balsamicoazijn, bloem, boter, champignons, dijonmosterd, gezouten boter, groentebouillon, knoflook, limabonen uit blik, mosterdpoeder, olijfolie, ongekookte rode bieten, pastinaak, prei, sjalot, tijm, kruiden, witte wijn, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / noedels
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Filderkraut mit Fleckerln / Spitskool met deegruiten

Ingrediënten:
boter, doorregen spek, fruitazijn, ganzenvet, groente, karwijzaad, knoflook, noedeldeeg, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, spitskool, suikerklontjes, ui, varkensbraadsaus, varkensvet, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente