Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding rundvlees bakken frituren
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, frituurolie, olijfolie, oud brood, paneermeel, rundvlees en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees / frituur
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, gehakt, gemberpoeder, ketchup, knoflook, komijn, melk, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rode paprika, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Spice Wise:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Mr Ooier blogt:
Recept van Mr Ooier blogt:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van KeukenLiefde:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Oh My Dish: