Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, cayennepeper, gehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Oh my foodness:
Lunch / avondmaal uit Nigella bijt:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit 1080 recepten: