Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, brood, citroensap, gehakt, knoflook, koriander, melk, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rijst, rundvlees, tomaat, ui, vlees, yoghurt, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Honey & co:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: