23 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterchampignoneieidooiergekookte hamknoflookmelkmozzarellanootmuskaatolijfoliepennepeterseliericottaroomsjalotspinazietijmtomatenpureetomatensausuiwaterwortelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met paddestoelen en courgette

Ingrediënten:
boter, courgette, gedroogde porcini, kastanjechampignons, knoflook, lasagnavellen, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatensaus in blik, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel 1 notitie

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met tonijn, paddestoelen en spek

Ingrediënten:
champignons, gedroogde porcini, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, parmezaanse kaas, spaghetti, tonijn in olie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige pasta met paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, ei, elleboogjesmacaroni, kaneel, kefalotyri, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoel, parmezaanse kaas, penne, peper, rode ui, tomaten, tomaten uit blik, ziti en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met drie soorten kaas

Ingrediënten:
bolognese-vleessaus, boter, champignons, ei, lasagnavellen, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, runderbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Cannelloni uit Napoli

Ingrediënten:
bloem, boter, braadworst, cannelloni, champignon, gekookte ham, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, tomatensaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Bonengnocchi met champignons en spinazie

Ingrediënten:
babyspinazie, champignons, boter, parmezaanse kaas, olijfolie, polenta, tarwebloem, knoflook, tomaten, witte bonen uit blik, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Ziti met noten

Ingrediënten:
brood, broodkruim, knoflook, marjolein, melk, olijfolie, paddenstoelen, parmezaanse kaas, pasta, pecannoot, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken ziti met ricotta

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, knoflook, mozzarella, paddenstoel, parmezaanse kaas, penne, ricotta, tomaten uit blik, ui, ziti, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken ziti

Ingrediënten:
boter, buisjespasta, eekhoorntjesbrood, knoflook, mozzarella, olijfolie, paddenstoelen, parmezaanse kaas, penne, tomaten uit blik, ui, ziti, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Paddestoelenlasagne

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, ei, feta, fontina, gedroogde porcini, paddestoel, gruyère, lasagne verde, melk, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, sjalot, tijm, water, witte peper en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Lasagne met champignons en ham

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, champignons, gedroogd eekhoorntjesbrood, geel pastadeeg, gekookte ham, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Canneloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, durum-tarwemeel, ei, eidooier, knoflook, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderfond, rundergehakt, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Cannelloni alla Napoletano

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, ei, eidooier, gekookte ham, kalfsvlees, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, tomatensaus voor cannelloni alla napoletana, vleesjus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, bouillon, champignons, droge witte wijn, knoflook, lasagnevellen, mager gehakt, margarine, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Diner / hoofdgerecht uit De vrolijke keuken:

Ezelinnen-macaroni

Ingrediënten:
champignon, elleboogjesmacaroni, kaas, laurierblad, maïsolie, peper, salami, tijm, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Maccheroni alla Bolognese - Macaroni met vleessaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignons, doorregen spek, gedroogde champignons, kippenhartjes, kippenlevers, kruidnagel, mager rundgehakt, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rigatoni, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / varkensvlees / rundvlees / bouillon
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Cannelloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, ei, eidooier, gehakt, grano duro meel, knoflook, olie, paprikapoeder edelsusz, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderbouillon, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles