101 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladerdeegbloembotercitroencrème fraîcheeidooierkaasmelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliesjalotslagroomspinazietijmuiwaterzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Pizzetta met spinazie, spiegelei & parmezaanse kaas

Ingrediënten:
crème fraîche, knoflook, parmezaanse kaas, pizzadeeg, scharrelei, spinazie, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pansotti met kruiden en kaas

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, majoraan, oregano, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg met kruiden, peterselie, ricotta, room, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Vol Smaak

Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:

Minifrittata's met spinazie en kaas

Ingrediënten:
bloem, ei, gruyère, knoflook, parmezaanse kaas, roomboter, semi-gedroogde tomaten op olie, slagroom en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:

Aubergine met kaas-roomsaus - gratin d'aubergines

Ingrediënten:
aubergine, brousse kaas, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, slagroom, tomaat, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Italiaanse pastei met ham en spinazie

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, ei, gekookte gerookte ham, hartig korstdeeg, knoflook, marjolein, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, spinazie, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Sperziebonentaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, slagroom, sperziebonen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Agnolotti met vleesvulling en wodkasaus

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gorgonzola, ham, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg, peterselie, rode wijn, room, varkensgehakt, wodka, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde schelpen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, ei, groentebouillon, grote pastaschelpen, knoflook, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, saffraanpoeder, spinazie, tomatensaus in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Vermicelliomelet

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, rode paprika uit pot, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, peterselie, room, rucola, ui, vermicelli, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Lasagne alla montali

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, cherrytomaten, durum tarwemeel, ei, emmentaler, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, pesto, pijnboompitjes, room, rucola en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Strudel di zucchine

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, courgette, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, ricotta, room en taleggio

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Ravioli sud tirolesi

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, boter, champignon, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, jeneverbes, knoflook, maïzena, nootmuskaat, parmezaanse kaas, porcini, room, sjalot en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Florentijnse spinazie

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, versgemalen zwarte peper, wilde spinazie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:

Gemengde antipasto schotel

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, ei, italiaanse salami, knoflook, mosselen, parmezaanse kaas, peterselie, rode peper en room

Keuken:
Italiaans
Haal meer recepten op...